Warning message

  • Unable to retrieve https://www.facebook.com/apostolos.doxiadis/posts/10156778308383848 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157194430469177 at this time, please check again later.
doxiadis
Ο Απόστολος Δοξιάδης ζητά την απόλυση του Δημήτρη Μανιάτη - Τι απαντά ο δεύτερος - Αντιδράσεις και από την Έλενα Ακρίτα

Την απόλυση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη από "ΤΑ ΝΕΑ" ζητά με μία κατάπτυστη ανοιχτή επιστολή ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος μετέχει στο σχέδιο της κυβέρνησης "κανένα παιδί μόνο". Παράλληλα, γνωστοποιεί στη διεύθυνση της εφημερίδας ότι σταματά τη συνεργασία μαζί της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Προκοπάκης, εντόπισε ένα σχόλιο στο facebook εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, το οποίο και απέδωσε στον δημοσιογράφο, με τον Δ. Μανιάτη να διαψεύδει ότι ήταν υπεύθυνος ο ίδιος για την ανάρτησή του.

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Δοξιάδης χρησιμοποιεί ως επιχείρημα επίθεσης και τη φωτογραφία που έχει ως εικόνα προφίλ στο facebook ο δημοσιογράφος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Όμως ακούω πού και πού το όνομά του τελευταία από φίλους, για χυδαίες αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου μάλιστα έχει επιλέξει ως φωτογραφία του μια νεανική του Στάλιν, υποθέτω για να προκαλέσει και να μας δείξει πόσο αντισυστημικός είναι".

Η μακροσκελής ανοιχτή επιστολή του Απόστολου Δοξιάδη:

https://www.facebook.com/apostolos.doxiadis/posts/10156778308383848

Η απάντηση του Δημήτρη Μανιάτη:

"Για όσους με ξέρουν όμως καλύτερα και βαθύτερα, γνωρίζουν καλά πως δεν θα χρησιμοποιούσα σεξιστικές εκφράσεις που μου αποδίδονται αδίκως και αυθαίρετα. Ο κύριος Προκοπάκης χρησιμοποιώντας σχόλια(;) για άλλα θέματα και ούτε καν αυτοτελή ποστ μου με αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, σπιλώνει, συκοφαντεί και επιχειρεί για πολλοστή φορά να μου τραυματίσει την εικόνα έστω στο πεδίο των κοινωνικών δικτύων αλλά και με άμεσο τρόπο στην εργασία μου- παρεμπιπτόντως την μόνη και στον ιδιωτικό τομέα πάντα. Με την κ. Αγαπηδάκη μπορεί να διαφωνώ, να θεωρώ εξοργιστική την στάση της, να θεωρώ απαράδεκτο πως παλιότερα εγκαλούσε τον ΔΟΛ για συνέντευξη μου με τον Λαφαζάνη (in.gr) αλλά μακριά από μένα αυτά που ο κ. Προκοπάκης μου αποδίδει".

Θέση υπέρ του Δημήτρη Μανιάτη από την Έλενα Ακρίτα

Θέση υπέρ του Δημήτρη Μανιάτη πήρε όμως η Έλενα Ακρίτα, η οποία με ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα "Τα Νέα", όπου επίσης αρθογραφεί, απαντά στην αντίστοιχη του Απόσοτολου Δοξιάδη, χαρακτηρίζοντας "ανεπίτρεπτη" την συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157194430469177

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λουκετο σε σολειο
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Οι γονείς τη  Δευτέρα 22/4/2024, θα παραστούν έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 4.00 μ.μ. ενώ ο Σύλλογος θα οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας και...
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης