Thumbnail
Κυκλοφορεί αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας & όλης της χώρας η συλλογική έκδοση για τα "40 χρόνια Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας"

Κυκλοφορεί αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας και όλης της χώρας, το βιβλίο συλλογικό τόμο, με τίτλο "40 χρόνια Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας".

Πρόκειται για την επετειακή πολυτελή έκδοση, για τα 40 χρόνια δημιουργικής διαδρομής, της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.

• Στο επόμενο διάστημα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση παρουσίασης του στην Πάτρα και την Αθήνα.

• Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πικραμένος", και περιέχει δεκάδες κείμενα, μεταξύ άλλων, της Ελένης Δάσιου, του Λάκη Φιλιππάτου, του Βασίλη Λαδά, του Κώστα Λογαρά, του Θανάση Τοτόμη, και άλλων σινεφίλ, μελών και φίλων της Λέσχης.

• Στις σελίδες του σκιαγραφείται η 40χρονη διαδρομή της Κινηματογραφικής Λέσχης με φωτογραφικό υλικό, και καταγράφονται όλες τις ταινίες που προβλήθηκαν από τη Λέσχη, οι εκδηλώσεις της, αλλά και θεωρητικά κείμενα για την πορεία του κινηματογράφου, οι καρναβαλικοί χοροί της κλπ

• Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, αποτελείται από τους, Ελένη Δάσιου, πρόεδρο, Άνθη Τομαρά, αντιπρόεδρο, Βασίλη Λαδά, γραμματέα, Ασπασία Παϊζη, ταμία, και Κώστα Λογαρά, & Σοφία Μαυρίδη, μέλη.

40_hronia_kinimatografikis_leshis_patras.jpg

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά