Thumbnail
Ο Tom Hardy ως Venom και οι άλλοι

Ένα Αστέρι Γεννιέται

Ριμέικ με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga. Ο Τζακ, ένας επιτυχημένος μουσικός της κάντρι γνωρίζει και ερωτεύεται την νεαρή Άλι, μια άσημη αλλά ταλαντούχα τραγουδίστρια και αποφασίζει να την φέρει στο προσκήνιο. Σύντομα η καριέρα της Άνι εκτοξεύεται, αλλά η προσωπική τους σχέση απειλείται από τους εσωτερικούς δαίμονες του Τζακ.

Venom
 

Ο Τομ Χάρντι είναι ο καινούργιος υπερήρωας της Marvel. Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ γίνεται ξαφνικά ξενιστής ενός εξωγήινου, διεστραμμένου και σκοτεινού παράσιτου το οποίο τον κάνει να έχει υπερφυσικές δυνάμεις και σύντομα θα πρέπει να απελευθερώσει το alter-ego του Venom για να σώσει τη ζωή του.

Ο Κύριος & το Όπλο

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως απολαυστικός γεροληστής της δεκαετίας του ’80. Ο 70χρονος ληστής τραπεζών Φόρεστ Τάκερ έχει καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή πάνω από 12 φορές στη ζωή του. Προτού «αποσυρθεί» σε έναν οίκο ευγηρίας, φλερτάρει με μια ακόμα ληστεία και φέρνει την αστυνομία ξανά στο κατόπι του.

Climax

Sex, drugs και Γκασπάρ Νοέ. Ένα γκρουπ Γάλλων χορευτών συγκεντρώνεται σε μια απομονωμένη σχολή χορού για ολονύχτια πρόβα. Η γιορτή τους όμως σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ανακαλύπτουν ότι η σανγκρία που πίνουν είναι ποτισμένη με LSD.

Ανυπακοή

Ερωτικό δράμα του Σεμπάστιαν Λέλιο («Μια Φανταστική Γυναίκα»), με τις Ρέιτσελ Βάις και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Μια γυναίκα επιστρέφει στην αυστηρά Ορθόδοξη Εβραϊκή της πατρίδα μετά τον θάνατο του ραβίνου πατέρα της και ταράζει τα νερά της ήσυχης κοινωνίας με το ενδιαφέρον που δείχνει σε μια παιδική της φίλη.

Ο Εξαφανισμένος Φάκελος

Αστυνομικό θρίλερ του Ερίκ Ζονκά, με τον Βενσάν Κασέλ. Όταν ο έφηβος Ντάνι αγνοείται, ένας καταπονημένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του νεαρού έχοντας τη βοήθεια του πρώην καθηγητή του. Καθώς όμως η υπόθεση οδηγείται προς ένα τέλος, τίποτα πια δεν μοιάζει να είναι όπως εμφανιζόταν στην αρχή.

Περίπτωση Συνείδησης

Ιρανικό δραματικό θρίλερ. Ένας ευυπόληπτος ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο όπου τραυματίζεται ένας οχτάχρονος και το επόμενο πρωί βρίσκει στο νοσοκομείο του το πτώμα του αγοριού που έχει μεταφερθεί εκεί για αυτοψία. Όμως η πρώτη γνωμάτευση δείχνει ότι ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση...

Το Απίθανο Κοάλα

Η περιπέτεια ενός αξιαγάπητου κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ο μικρός Μπλίνκι Μπιλ ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι μακριά από την πράσινη πόλη του που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο κόσμο της ερήμου με σκοπό να εντοπίσει τον εξερευνητή πατέρα του που χάθηκε σε ένα ταξίδι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
paidia glossa
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές