Thumbnail
Κρήτη

Ο 70χρονος, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανήλικο παιδί

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον ηλικιωμένο από τη Μεσσαρά, ο οποίος, όπως γράψαμε χθες, κατηγορείται ότι ασέλγησε στην εφτάχρονη κόρη ενός συντέκνου του. 

Ο 70χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιγραφές που έκανε η ανήλικη στην κατάθεσή της και η εξέταση του παιδιού από ψυχολόγο «καίνε» τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος επιμένει ότι δεν «πείραξε» το παιδί.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» αναφέρουν ότι ο ψυχολόγος που το εξέτασε είπε ότι η 7χρονη έχει καθαρή διαύγεια πνεύματος. Από την πλευρά της η ανήλικη ανέφερε ότι ο 70χρονος τη στιγμή που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και είχαν σταματήσει σε μέρος για να μην τους δουν, πήρε το παιδί στα πόδια του και δύο φορές πέρασε τα χέρια του μέσα από το εσώρουχο και το χάιδεψε. Το κοριτσάκι κατέθεσε επίσης ότι η πράξη αυτή επαναλήφθηκε, όταν επέστρεψαν στο σπίτι του παππού της μικρής και συγκεκριμένα στην αυλή.

Από την πλευρά του ο 70χρονος, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανήλικο παιδί. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το παιδί, έγινε πριν από περίπου 15 ημέρες.

Ο ηλικιωμένος και η ανήλικη έφυγαν από το σπίτι του παππού της 7χρονης για να πάνε να της αγοράσει παγωτό. Το πλησιέστερο μαγαζί- περίπτερο βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων, όπως είπαν αστυνομικοί της περιοχής. Ο 70χρονος, ο οποίος είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό κινητικό πρόβλημα, δεν πήγε με τα πόδια μαζί με την ανήλικη, αλλά με το αυτοκίνητό του, καθώς φέρεται να έχει πει ότι δυσκολεύεται να περπατάει.

Να σημειωθεί τέλος ότι η καταγγελία στην Αστυνομία της περιοχής έγινε προχθές, αρκετές ημέρες μετά την καταγγελλόμενη πράξη.

Πηγή

Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" - Θάνος Περβολαράκης - cretallive.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο κρητης
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown
Επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων για το περιβάλλον
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown