Δήμο Θεσσαλονίκης: Προσλήψεις 514 μονίμων εργαζομένων στην καθαριότητα
Ερχονται νέες προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης 

Στην πρόσληψη 514 μονίμων εργαζομένων στην καθαριότητα, θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θωμάς Ψαρράς, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Ψαρράς τόνισε ότι η σχετική προκήρυξη του υπουργείου έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και έχει τοιχοκολληθεί και στο δημαρχείο ενώ υπογράμμισε ότι «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου και στην κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης από τις 8 Μαρτίου έως τις 23 Μαρτίου».

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι, «πρώτα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, μετά πρέπει να την εκτυπώσουν, να την υπογράψουν και μαζί με όλα τα συνημμένα δικαιολογητικά που απαιτούνται να τα στείλουν στην διεύθυνση του ΑΣΕΠ ταχυδρομικά όπως ορίζει η προκήρυξη».

Ο κ. Ψαρράς είπε ότι θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ άλλες 41 θέσεις για κάποιες ειδικές κατηγορίες όπως ανάπηροι πολέμου, εθνικής αντίστασης και πρόσθεσε ότι «όποιος δεν διαθέτει υπολογιστή μπορεί να προσέλθει στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, να δει την προκήρυξη και να υποβάλει την αίτηση».

Όσον αφορά στα δικαιολογητικά ο ίδιος είπε ότι «είναι η βεβαίωση ανεργίας, το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαιώσεις ενσήμων, φωτοαντίγραφο ταυτότητας, ένα παράβολο τριών ευρώ και άλλα, για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν οι πολίτες από την ιστοσελίδα του δήμου».

Ο κ. Ψαρράς ανέφερε ότι πολλοί ενδιαφερόμενοι στο παρελθόν έκαναν αίτηση με απολυτήριο λυκείου παρόλο που είχαν πτυχία πανεπιστημίου και το φαινόμενο αναμένεται να επαναληφθεί, λόγω του υψηλού ποσοστού ανεργίας που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

σχετικά άρθρα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Τα σχολεία να μαζέψουν τις αιτήσεις για 13ο-14ο μισθό
ΕΛΜΕ Πειραιά: Τα σχολεία να μαζέψουν τις αιτήσεις για 13ο-14ο μισθό
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ «ΝΤΙΛΕΡ» ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ!
ΕΛΜΕ Πειραιά: Τα σχολεία να μαζέψουν τις αιτήσεις για 13ο-14ο μισθό
Αιγιαλίτιδα και ελληνοτουρκικά στη σύσκεψη Τσίπρα στο ΥΠΕΞ
Αιγιαλίτιδα και ελληνοτουρκικά στη σύσκεψη Τσίπρα στο ΥΠΕΞ
Ο καθορισμός αρμοδιοτήτων, το θέμα της σταδιακής επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης και οι γενικότερες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρέθηκαν...
Αιγιαλίτιδα και ελληνοτουρκικά στη σύσκεψη Τσίπρα στο ΥΠΕΞ