Σύλλογος ΠΕ Γ. Σεφέρης

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας καταγγέλλει για άλλη μια φορά  τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων της περιοχής μας και τη διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών (λειτουργικές υπεραραριθμίες, αναρτήσεις λειτουργικών κενών, τοποθετήσεις αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ, ικανοποίηση αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, τοποθετήσεις αναπληρωτών κ.λπ.).

Παρά το γεγονός ότι με συνεχείς ανακοινώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας  αναδείξαμε το γεγονός των επανειλημμένων λαθών, παραλήψεων και παρατυπιών, δυστυχώς ως αυτή τη στιγμή παρατηρούνται τα ίδια φαινόμενα με τρόπο αδιαφανή καθώς και με τηλεφωνικές εντολές όπως: μετακινήσεις μονίμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου ενώ συμπλήρωναν ωράριο στα σχολεία που είχαν τοποθετηθεί, μετακινήσεις αναπληρωτών για κάλυψη λειτουργικών κενών χωρίς αυτά να ανακοινώνονται, μετακινήσεις εκπαιδευτικών με την αιτιολογία από την πλευρά της Δ/νσης ότι γίνονται ύτερα από συνεννόηση μεταξύ των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων, μοίρασμα και φέτος  των αναπληρωτών εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης σε περισσότερα του ενός παιδιά, κενά στη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων: μουσικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, φυσικής αγωγής….

Καλούμε τους συναδέλφους μας να μη δέχονται προφορικές ή τηλεφωνικές εντολές για μετακίνησή τους  από σχολείο σε σχολείο.

Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρούν στη διαδικασια διαίρεσης των ωρών των εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης γράφοντας στα πρακτικά ότι αυτό αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Δ/ΝΣΗΣ και του ΥΠΠΕΘ.

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Β΄ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 – 9 – 2018 ΣΤΙΣ 13:30

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε.-ΕΛΜΕ  ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9/2018 ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12.30- 13.15 ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΡΩΪΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 13.15 ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(16.00)    ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ!

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα και αξιοπρέπεια!

Εδώ και τώρα μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Καμία απόλυση συμβασιούχου!

Εδώ και τώρα 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των σχολείων!

• Να καλυφθούν όλα τα κενά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή!
  • Να μην κλείσει κανένα τμήμα σε ΕΠΑΛ, Λύκεια και Γυμνάσια! Να λειτουργήσει παντού το Ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο με όλους τους εκπαιδευτικούς!
  • Να στελεχωθούν όλα τα Τμήματα Ένταξης, οι Τάξεις Υποδοχής και οι ΔΥΕΠ!
  • Ένας εκπαιδευτικός για κάθε μαθητή που χρειάζεται παράλληλη στήριξη!
  • Επίδομα στέγασης, δωρεάν μετακίνηση και σίτιση για όλους τους αναπληρωτές!
  • Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και συμβασιούχων εκπαιδευτικών!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 – 9 – 2018 ΣΤΙΣ 13:30

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Σ.Ε.Π.Ε. – ΕΛΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28 – 9 – 2018  ΣΤΙΣ  13:30.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                          ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3