Δύο υποτροφίες για κορυφαίο εκπαιδευτικό μεταπτυχιακό
Πλήρης και μερική

Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστήμων, της Σχολής επιστημών Υγείας και Πρόνοας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Spoudase Festival τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υποργείου Παιδείας , αλλά και υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Ε.Ε. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Σκοπός του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστήμων είναι η παροχή́ υψηλής ποιότητας σπουδών για την εκπαίδευση επιστημόνων οι οποίοι θα διαθέτουν υψηλού επιπέδου γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στην επιστήμη και στην τεχνολογία του ευρύτερου επιστημονικού πεδίου των Βιοϊατρικών Επιστημών.

Το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος έχει καταρτιστεί με βάση τα πρότυπα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών τμημάτων του εξωτερικού,ύστερα από πρόσφατες έρευνες σε κάθε γνωστικό αντικείμενο των νέων κατευθύνσεων και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Το Τμήμα θεραπεύει γνωστικά αντικείμενα του ευρύτερου και διαρκώς εξελισσόμενου επιστημονικού πεδίου των Βιοϊατρικών Επιστημών και των Εφαρμογών τους.

Προσφέρονται κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:

1. Αισθητικής και Κοσμητολογίας,
2. Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας,
3. Ιατρικών Εργαστηρίων,
4. ΟδοντικήςΤεχνολογίας και
5. Οπτικής και Οπτομετρίας.

Στο τέλος της φοίτησης ο απόφοιτος έχει:

  • υψηλού επιπέδου βασικές γνώσεις και δεξιότητες που βασίζονται οι Βιοϊατρικές Επιστήμες, χρήσιμες για τη διάγνωση και θεραπεία της παθοφυσιολογίας του ανθρώπου.
  • γνώσεις ειδικής υποδομής και ειδικότητας στα γνωστικά αντικείμενα των παραπάνω κατευθύνσεων
  • τη δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης ή ενδεχομένως και αλλαγής της κατεύθυνσης
  • τη δυνατότητα λήψης γενικού πτυχίου Bachelor μετά την ολοκλήρωση μαθημάτων με σύνολο πιστωτικών μονάδων (ECTS) 240.
  • στην απόκτηση γνώσεων από τους αποφοίτους, οι οποίες τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με επιτυχία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε ΑΕΙ της Ελλάδας και του εξωτερικού και με πολύ καλές προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα και Υποτροφίες αποκλειστικά στους επισκέπτες του Spoudase Festival

Στο τμήμα λειτουργούν και 2 Υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών τα οποία θα παρευρίσκονται στο 2ο Spoudase Festival:

1) Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση --> Προσφέρει μια ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

2) Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων Προσεγγίσεων, Τεχνολογίες & Εκπαίδευση--> Προσφέρει μια ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ και μια ΜΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

α) Εγγραφή στην σελίδα Registration του Spoudase Festival
β) Παρουσία στο Festival και στο περίπτερο του Τμήματος (αίθουσα Δ7)

σχετικά άρθρα

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Την απόφαση ότι «Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη» και πως το κόμμα του «δεν στηρίζει την...

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
«Δημοκρατική Παράταξη» (ΔΗΠΑ) είναι το νέο κόμμα , που ιδρύθηκε σήμερα στην Κύπρο και υπόσχεται ότι θα κάνει μια «νέα αρχή» στην κυπριακή πολιτική...
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν