Ο Φροντιστηριακός οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ συμμετέχει στο 2o Spoudase Festival
Και ο  Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ στο 2o Spoudase Festival

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ συμμετέχει στο 2o Spoudase Festival , το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα που πραγματοποιείται στις 19 και 20 Μαΐου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Ο γνωστός και καταξιωμένος στη συνείδηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ, λειτουργεί από το έτος 1982 και σταδιακά δημιούργησε τέσσερις φροντιστηριακές μονάδες , στο Κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι, στον Βύρωνα και στο Κέντρο του Πειραιά, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προετοιμασία Υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Παράλληλα ασχολείται συστηματικά με την εκπαιδευτική – φροντιστηριακή ενίσχυση μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου.

Από το 2017 ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-learning με ένα πρόγραμμα φροντιστηριακής εκπαίδευσης, πρωτοποριακό και ιδιαίτερα φιλόδοξο, το e-spoudi.

Σε συνεργασία με την πρώτη στον κόσμο εκπαιδευτική ψηφιακή πλατφόρμα Blackboard Collaborate Ultra, που υποστηρίζει εκπαιδευτικά μεγάλους οργανισμούς, όπως το Harvard, το Stanford, το Βρετανικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο κ.ά, οι ιδρυτές του Φροντιστηριακού Οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ, πλαισιωμένοι από μια ομάδα σταθερών συνεργατών, παλαιών αλλά και νεότερων διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής – φροντιστηριακής υποστήριξης, ξεκινώντας προς το παρόν με μαθήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει

· Βιντεο - μαθήματα
· Αναπαράσταση Φυσικής Τάξης – Ζωντανό Μάθημα
· Προσωπική επικοινωνία σε μόνιμη βάση για επίλυση αποριών
· Εκπαιδευτικά Βοηθήματα
· Κριτήρια Αξιολόγησης - Εργασίες
· Διαγωνίσματα
· Προσωπική Παρακολούθηση του κάθε μαθητή
· Σημειώματα Προόδου

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αναπαράσταση της φυσικής τάξης με διαδραστική συμμετοχή και αλληλεπίδραση μαθητών και καθηγητών σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Είναι ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει την εκπαιδευτική ενίσχυση των μαθητών όλων των βαθμίδων με σκοπό τη γνωστική και μορφωτική βελτίωσή τους σε όλα τα επίπεδα. Απευθύνεται σε μαθητές των αστικών κέντρων συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου-περιορίζοντας τις χρονοβόρες μετακινήσεις- αλλά και στους μαθητές επαρχιακών πόλεων και των γεωγραφικά απομακρυσμένων περιοχών που δεν έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους χώρους εκπαίδευσης με έμπειρους και αξιόπιστους εκπαιδευτικούς.

Σε κάθε περίπτωση , αυτού του είδους η εκπαιδευτική προσέγγιση επιτρέπει την αξιοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε χρόνο και σε συνθήκες που ο εκπαιδευόμενος επιλέγει ενώ ταυτόχρονα του παρέχει το προνόμιο της εξατομικευμένης και προσωπικής εκπαιδευτικής προετοιμασίας ενταγμένης σε ένα ομαδικό περιβάλλον.

Υποτροφίες του οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ μόνο για τους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival

1) 2 δωρεάν μαθήματα Γ' Λυκείου μέσω του e-spoudi για την θερινή περίοδο των φροντιστηριακών μαθημάτων. 
2)
 Έκπτωση 30 % σε 5 μαθητές στα δίδακτρα του φυσικού φροντιστηρίου για όλο το χρόνο. (Παγκράτι, Βύρωνας, Κέντρο Αθήνας, Πειραιάς)

Πως να δηλώσετε συμμετοχή 

α) Κάνετε εγγραφή στο www.spoudasefest.gr/register  
β) Επισκέπτεστε το Φεστιβάλ στη Τεχνόπολη και παρέχετε τα στοιχεία σας στο περίπτερο του Φροντιστηριακού Ομίλου Spoudi (ΒΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

σχετικά άρθρα

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Την απόφαση ότι «Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη» και πως το κόμμα του «δεν στηρίζει την...

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
«Δημοκρατική Παράταξη» (ΔΗΠΑ) είναι το νέο κόμμα , που ιδρύθηκε σήμερα στην Κύπρο και υπόσχεται ότι θα κάνει μια «νέα αρχή» στην κυπριακή πολιτική...
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν