1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς: Εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus 22/6
1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς

      Το ΕΠΑΛ Καλαμαριάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus + με τίτλο "Επιμόρφωση προσωπικού σε θέματα διοίκησης και σε καινοτόμες διδακτικές μεθοδολογίες"

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα που μελετήθηκαν και για καλές πρακτικές στην εκπαίδευση που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Επιπλέον περιλαμβάνει την επίδειξη καινοτόμων διδακτικών μεθόδων, καθώς και τρόπων διατήρησης της ψυχικής ισορροπίας, κάτι  που θεωρείται βασική προϋπόθεση οποιασδήποτε διάθεσης για βελτίωση και εξέλιξη. Απώτερος στόχος όμως είναι  αυτά που θα ακουστούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και να δοθούν ιδέες και κίνητρα σε άτομα που εμπλέκονται στην εκπαίδευση, ώστε να γίνει ένα βήμα πιο κοντά  σ’ αυτό που όλοι οραματιζόμαστε ως ένα καλύτερο Σχολείο για τα παιδιά μας.

Οι ομιλητές  με τα θέματα που θα παρουσιάσουν είναι:

Τριανταφύλλου Ευάγγελος, Καθηγητής Πληροφορικής  συμμετείχε  στο σεμινάριο που διεξήχθη στη Βαρκελώνη με Θέμα «Game-Based Learning AND Gamification»

Αντωνιάδης Ιωάννης, Καθηγητής Φυσικής συμμετείχε στο σεμινάριο που διεξήχθη στη Βαρκελώνη με Θέμα «Handling stress and avoiding burnout» (Διαχείριση του στρες και αποφυγή της κατάρρευσης)

Κωστελίδου Θεοδώρα, Καθηγήτρια Πληροφορικής συμμετείχε σε δράσεις μελέτης του Φινλανδικού Εκπαιδευτικού συστήματος, που έλαβαν χώρα στο Ελσίνκι της Φινλανδίας,

Ράνιου Αικατερίνη, Καθηγήτρια Πληροφορικής  συμμετείχε σε δράσεις μελέτης του Ισπανικού Εκπαιδευτικού συστήματος, που έλαβαν χώρα στη Μάλαγα της Ισπανίας και

Τερζίδου Μαρία, Καθηγήτρια Φιλόλογος συμμετείχε σε δράσεις μελέτης του Ισλανδικού Εκπαιδευτικού συστήματος, που έλαβαν χώρα στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30 µ.µ, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Ανανιάδης Παναγιώτης, ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης  κος Αποστολίδης Απόστολος, ο Δήμαρχος  Καλαμαριάς κος Μπακογλίδης Θεοδόσης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας δήμου Καλαμαριάς Νικολέτου Βασιλική, καθώς και άλλοι παράγοντες και στελέχη της εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και μπορούν να παρευρεθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

                                                                                                                                                  Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

       ΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 Το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus + στην οποία συμμετείχε,  με τίτλο:

"Επιμόρφωση προσωπικού σε θέματα διοίκησης και σε καινοτόμες διδακτικές μεθοδολογίες".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30µ.µ, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς,  Κ. Καραμανλή & Μακεδονίας, 55134.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

     Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

       ΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

σχετικά άρθρα

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Την απόφαση ότι «Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη» και πως το κόμμα του «δεν στηρίζει την...

Αυτόνομο το Ποτάμι στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν
«Δημοκρατική Παράταξη» (ΔΗΠΑ) είναι το νέο κόμμα , που ιδρύθηκε σήμερα στην Κύπρο και υπόσχεται ότι θα κάνει μια «νέα αρχή» στην κυπριακή πολιτική...
Κύπρος: Νέο κόμμα υπό τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μ. Καρογιάν