Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Γυμνάσιο Κερατέας, 17-22/12

Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος, 2015 - 09:15 to Τρίτη, 22 Δεκέμβριος, 2015 - 20:15
Ανοίγει μεθαύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας, το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Γυμνασίου Κερατέας, με υπέροχες δημιουργίες και προσφορές των παιδιών των προγραμμάτων "ΕΠΙΧΕΙΡΩ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ" και "ΕΠΙΧΕΙΡΩ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ" - και όχι μόνο. 
 
Οι μαθητές εργάστηκαν με μεράκι από την αρχή της σχολικής χρονιάς, με τη βοήθεια των υπεύθυνων καθηγητριών και δημιούργησαν : διακοσμητικά μπουκάλια και βάζα, χριστουγεννιάτικα γούρια, στεφάνια, νανάκια, στολίδια από τσόχα, νήμα, πηλό και ζύμη. 
 
Το παζάρι μας θα διαθέτει επίσης χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, σπιτικά λικέρ, cup cakes, μπισκότα, γλυκίσματα, πετσετοθήκες, βιβλία, κηροπήγια, χειροποίητα καλλυντικά και πολλές άλλες επιλογές για γουστόζικα και φθηνά δωράκια. 
 
Τα έσοδα, θα διατεθούν, όπως κάθε χρονιά, για τα λειτουργικά έξοδα του σχολείου και για ενίσχυση μαθητών με ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα. 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. 
 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 

Πέμπτη - Παρασκευή - Δευτέρα και Τρίτη 9:00 π.μ - 2:00 μ.μ.

Σαββατοκύριακο: 9:00 π.μ.- 2:00μ.μ. και 5:00 μ.μ.-8:00μ.μ.
 

Σχετικά Άρθρα

Τα θέματα σε Γερμανικά και Ιταλικά στις Εισαγωγικές Εξετάσεις Ελλήνων του Εξωτερικού και Υποψηφίων Επαναληπτικών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Θέματα στη Γερμανική και στην Ιταλική Γλώσσα Εισαγωγικών Εξετάσεων Ελλήνων του Εξωτερικού και Υποψηφίων Επαναληπτικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Τα Θέματα στη Γερμανική Γλώσσα

Επίσημο: Ξεκινούν άμεσα οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή

Συνολικά 7.500 θέσεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της Ειδικής Αγωγής και των προγραμμάτων Βοήθειας στο Σπίτι