Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα της προκήρυξης για τις προσλήψεις στο Υπ. Παιδείας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 09:09 | Στην Κατηγορία:

Αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατ’  εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει, το 2ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.) ολοκλήρωσε την εξέταση των ενστάσεων των υποψηφίων που είχαν υποβληθεί επί των Πινάκων Κατάταξης & Αποκλειομένων για τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που εξέδωσε στις 8 Μαΐου 2018.

Επισημαίνεται ότι ύστερα από την εξέταση των εν λόγω ενστάσεων ουδεμία μεταβολή επέρχεται στους Πίνακες Κατάταξης & Αποκλειομένων της 8ης Μαΐου 2018.

 

Αποτελέσματα Ενστάσεων


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα