Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αλλαγές στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Γυμνασίου


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αύγουστος, 2016 - 10:30 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας

Αλλαγές στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Γυμνασίου
Ο υπουργός παιδείας υπέγραψε τροποποίηση στο ΦΕΚ 1640 "Ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων του ημερησίου γυμνασίου."
Σύμφωνα με την τροποποίηση η Ιταλική γλώσσα στα Γυμνάσια θα διδάσκεται παράλληλα με τη Γαλλική και τη Γερμανική.

Αυτό θα γίνεται σε όσα Γυμνάσια οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ34 είναι οριστικά τοποθετημένη ή θα τοποθετηθούν το σχολικό έτος 2016-2017 οριστικά ή προσωρινά.

Η τροποποίηση θα ισχύσει από το νέο σχολικό έτος 2016-2017 για την Α ́ τάξη Γυμνασίου, από το σχολικό έτος 2017-2018 για την Β ́ τάξη Γυμνασίου και από το σχολικό έτος 2018- 2019 για την Γ ́ τάξη Γυμνασίου.

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πως προάγονται από τάξη σε τάξη οι μαθητές στο Γυμνάσιο - Μέσος όρος βαθμών

Διαβάστε παρακάτω τι ορίζει το προεδρικό διάταγμα για την προαγωγή των μαθητών στο Γυμνάσιο και τον Γενικό Μέσο Όρο Βαθμών ετήσιας επίδοσης

«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»: 32 χρονια μαζί κωφοί και ακούοντες μαθητές στο 18ο Γυμνάσιο Πατρών

Με το πνεύμα "Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι" γιόρτασε το 18ο γυμνάσιο της Πάτρας τα 32 χρόνια αρμονικής συνύπαρξης βαρήκοων, κωφών και ακουώντων παιδιών.

Καθηγητές εξειδικευμένοι σε "ένα σχολείο για όλους" διδάσκουν σε όλα τα παιδιά τη νοηματική γλώσσα, ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν προβλήματα ακοής με στόχο να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ όλων!

Βαθμοί με το νέο σύστημα σε 280.000 μαθητές Γυμνασίου

Ο νέος τρόπος εξαγωγής του βαθμού ετήσιας επίδοσης και οι παραπεμπόμενοι μαθητές