Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υποτροφίες της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για εκμάθηση της Αραβικής Γλώσσας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μάρτιος, 2017 - 10:45 | Στην Κατηγορία:

Υποβολή αιτήσεων: έως τις 30 Μαΐου 2017

Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα ανακοίνωσε δύο υποτροφίες εκμάθησης της Αραβικής Γλώσσας, από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης της Αιγύπτου σε αλλοδαπούς υπηκόους για το έτος 2017.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν τις αιτήσεις στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας στην Αθήνα έως τις 30 Μαΐου 2017.

Οι αιτήσεις των Ελλήνων υποψηφίων θα πρέπει να παραδοθούν ιδιοχείρως ή να αποσταλούν με κούριερ στη διεύθυνση του Μορφωτικού Κέντρου της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Πανεπιστημίου 6, 106 71 Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα στο τηλέφωνο 210 3632824, e-mail: [email protected] ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πανεπιστημίου 6, 3ος όροφος.

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πέταξαν έξω από πτήση φοιτητή επειδή μιλούσε Αραβικά!

Με 8 ώρες καθυστέρηση έφτασε σπίτι του ο 26χρονος φοιτητής Khairuldeen Makhzoomi. Τον έβγαλαν από πτήση της Southwest Airlines όταν μίλησε αραβικά και τρόμαξε συνεπιβάτης του.

Ο φοιτητής του πανεπιστημίου Barkeley είπε πως τηλεφώνησε στον θείο του ενώ περίμενε να απογειωθεί το αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για να του πει για μια ομιλία του Ban Ki-moon που παρακολούθησε.