Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υποτροφίες αξίας 79.000$ του Facebook σε διδακτορικούς φοιτητές σε όλο τον κόσμο


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος, 2017 - 18:41 | Στην Κατηγορία:

Facebook

Το πρόγραμμα υποτροφιών του Facebook και το "Emerging Scholar Awards" υπάρχουν για να υποστηρίζουν φοιτητές σε διδακτορικό επίπεδο που ασχολούνται με την πληροφορική και την καινοτομία.

Οι νικητές των υποτροφιών που παρέχει το Facebook θα λάβουν για δύο χρόνια 74.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για ανάγκες ταξιδών.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν βάσει της έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί από την φοιτητή, των δημοσιεύσεων του, και των συστατικών επιστολών

Οι αιτήσεις που γίνονται δεκτές αφορούν τα παρακάτω πεδία

CommAI
Computational Social Science
Compute Storage and Efficiency
Computer Vision
Distributed Systems
Economics and Computation
Machine Learning
Natural Language Processing
Networking and Connectivity
Security/Privacy
Research Outside of the Above:  relevant work in areas that may not align with the research priorities highlighted above.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ https://research.fb.com/programs/fellowship/#Research_Areas

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες του Facebook μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Σεπτεμβρίου του 2017 έως και 31 Οκτωβρίου του 2017

Για να κάνετε αίτηση και να δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά και τα κριτήρια της κατάθεσης δείτε εδώ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει 6 υποτροφίες για σπουδές

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει έξι (6) υποτροφίες για σπουδές σε συγκεκριμένα ΙΕΚ, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Υποτροφίες στους Δήμους 2017-2018», προκειμένου να ενισχύσει το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

75.000 υποτροφίες της Google σε αρχάριους και προχωρημένους προγραμματιστές

Με την υπογραφή της Udacity, μία από τις μεγαλύτερες e-learning παλτφόρμες παγκοσμίως και της Google, παρέχονται 60.000 υποτροφίες που αφορούν σε online μαθήματα σχετικά με Android & Web Development.

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται τόσο σε άτομα με 0 εμπειρία σε Development (Beginners) όσο και σε πιο έμπειρους στο συγκεκριμένο τομέα (Advanced).

Για αρχάριους:

Android για Αρχάριους (20.000 θέσεις)