το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

120 υποτροφίες για εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από το Ίδρυμα Λάσκαρη


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 15:02 | Στην Κατηγορία:

Υποτροφίες 

Το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη άρχισε να λειτουργεί στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1999 και σήμερα χορηγεί τις περισσότερες υποτροφίες στην Ελλάδα για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Μέχρι σήμερα χορηγήθηκαν 2500 υποτροφίες, οι οποίες περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δίδακτρα αλλά και το διδακτικό υλικό και έχουν διάρκεια ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για επόμενα έτη, με την προϋπόθεση οι υπότροφοι να είναι συνεπείς στην παρακολούθηση και στη μελέτη των μαθημάτων τους.

Καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, από αρχάριους μέχρι και Proficiency (Universities of Cambridge και Michigan) και αφορούν όλες τις ηλικίες, αρκεί ο υποψήφιος να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Ο υποψήφιος επίσης θα πρέπει να έχει ελληνική καταγωγή και να είναι Ελληνο-ορθόδοξος.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα δύο εξουσιοδοτημένα εκπαιδευτήρια του Ιδρύματος, δηλαδή στη Σχολή Αγγλικών Εστία Νέας Σμύρνης και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντέσσυ Τοπουζίδου, στη Βούλα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο spoudase.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Χορήγηση 330 θέσεων από το ΙΚΥ - Έρχεται και η πρόσκληση

Έγκριση για τη χορήγηση 330 θέσεων υποτροφιών από το ΙΚΥ

Μεταπτυχιακές υποτροφίες για 18 άτομα in Medical Neuroscience, Medical University of Vienna, Austria

Υποτροφίες για 18 άτομα in Medical Neuroscience, Medical University of Vienna, Austria, 2018

Υποτροφίες από το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα

5 υποτροφίες για φοιτητές από το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα

Υποτροφίες από πανεπιστήμια των Βελγίου-Κροατίας-Ουγγαρίας-Σλοβακίας-Σλοβενίας-Τσεχίας

Δωρεάν υποτροφίες για Έλληνες το 2018-2019 από πανεπιστήμια των Βελγίου, Κροατίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας, Σλοβενίας και Τσεχίας