Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέατρο: Μια διδακτική παράσταση για το trafficking στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Μάρτιος, 2018 - 12:10 | Στην Κατηγορία:

«Πριγκίπισσες ή Ένα παραμύθι για το trafficking» - Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Πρεμιέρα κάνει η παράσταση «(Πριγκίπισσες) Ένα παραμύθι για το trafficking» αυτή την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 18.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ένα έργο των Βαρβάρας Νταλιάνη και Γεράσιμου Ιωάννου, με θέμα την την εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και τον κοινωνικό ρόλο της γυναίκας, κυρίως ως μέλος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Πριγκίπισσες ή Ένα παραμύθι για το trafficking

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό αλληγορικό δράμα που πραγματεύεται την ιστορία τεσσάρων γυναικών θυμάτων trafficking. Οι ιστορίες τους -τα κείμενα βασίζονται σε αληθινές ιστορίες- μπερδεύονται με τον κόσμο του παραμυθιού και οι γυναίκες ονομάζονται από τα σημεία του ορίζοντα (Ανατολή, Βορράς, Δύση, Νότος). Όλες τους πρέπει να περάσουν μία δοκιμασία που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή. Ποια θα είναι η κατάληξη των κοριτσιών;

H παράσταση -που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΚΜΟΠ - Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)- θα διαρκέσει από τις 16 Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου 2018 (συνολικά, 8 παραστάσεις), αρχικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης και στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «You.Change.Com - Empowering Young Disadvantaged Individuals to Trigger Change in their Communities», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

INFO

Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης

Καλογερά 18, Κυψέλη, Τ.Κ. 11363, Τηλ.: 210 8821428

16, 17, 18, 23 & 24 Μαρτίου 2018

ώρες παραστάσεων 18.30 με 20.00

Πολυχώρος «Αννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο

Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, Τ.Κ. 11743, Τηλ.: 210 9344131

26 Μαρτίου 2018, 16 & 23 Απριλίου 2018

ώρες παραστάσεων 20.00 με 21.30

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα