Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μουσική δωματίου από τη Νέα Υόρκη στο… αρχαίο θέατρο της Λάρισας!


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Απρίλιος, 2018 - 08:52 | Στην Κατηγορία:

Λάρισα

Το Chamber Music Society του Lincoln Center της Νέας Υόρκης, ο μεγαλύτερος οργανισμός μουσικής δωματίου των ΗΠΑ, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας, συμπεριλαμβάνοντας και το ιστορικότερο μνημείο της πόλης, στην πρώτη διεθνή παραγωγή της αμερικανικής σειράς Live from Lincoln Center.

Η συνεργασία με το CMS αλλά και την ΕΡΤ, αφορά την κινηματογράφηση στην Αθήνα, το Πήλιο, τη Λάρισα και άλλα σημεία της Θεσσαλίας, για τις ανάγκες μιας σειράς εκπομπών που θα προβληθεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα γυρίσματα στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας έγιναν αργά το μεσημέρι, με λίγους “εκλεκτούς” να απολαμβάνουν την μικρής διάρκειας μουσική πανδαισία εντός του θεάτρου, αλλά και αρκετούς να παρακολουθούν από τον πεζόδρομο της Βενιζέλου.

Τη σκηνοθεσία της παραγωγής έχει ο βραβευμένος με έξι ΕΜΜΥ Habib Azar.

onlarissa.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Σημαντικά έργα για την ανάπλαση και την βελτίωση της κυκλοφορίας

Με στόχο τη συνολική αλλαγή της Λάρισας στα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό διάφορα έργα οδοποιίας, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που υλοποιεί ο δήμος Λαρισαίων