Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Bazaar βιβλίου με μεγάλες ευκαιρίες στο Μουσείο Μπενάκη


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοέμβριος, 2017 - 13:24 | Στην Κατηγορία:

23-26 Νοεμβρίου 

Το Μουσείο Μπενάκη, οργανώνει φέτος το πέμπτο BAZAAR βιβλίων, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 23 μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00). Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει τμήμα με SECOND HAND βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στο φετινό BAZAAR θα διατεθούν 246 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους.  Ο εκδόσεις των ετών 2016-2017 θα διατίθενται με έκπτωση από 10% έως 30%.  Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.bazaar.benaki.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

"Το Βιβλίο είναι το φάρμακο του πνεύματος"

Ο κύριος Χρήστος είναι φαρμακοποιός εδώ και 37 χρόνια και αποφάσισε να δημιουργήσει μέσα στο φαρμακείο του μια ξεχωριστή δανειστική βιβλιοθήκη!

Διάβασμα: Τα 5 μεγαλύτερα οφέλη του για την υγεία

Αυτός που διαβάζει ζει χίλιες φορές μέχρι να πεθάνει. Αυτός που δεν διαβάζει ζει μόνο μια φορά.