Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πόσοι θα πάρουν το εισιτήριο για το ΕΑΠ - Στατιστικά στοιχεία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος, 2015 - 16:01 | Στην Κατηγορία:

Λιγότερες αιτήσεις από πέρσι 

Έληξε χθες τα μεσάνυχτα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017.

Συγκριτικά με πέρυσι σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των αιτήσεων είναι αισθητά μειωμένος. Για τα 6 προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 27.085 αιτήσεις όταν πέρυσι έγιναν 39.582 (-12.497).

Τη μεγαλύτερη μείωση αιτήσεων έχουν για τα Μεταπτυχιακά: Πέρσι κατατέθηκαν 25.618 αιτήσεις ενώ φέτος 16.902

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ στο κτίριο του Ε.Α.Π. στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών- Κτίριο Διοίκησης).

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία των αιτήσεων και των προσφερόμεων θέσεων ανά πρόγραμμα σπουδών : 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος ΕΑΠ: Φαντασιόπληκτο κείμενο του Κατσουγκράκη

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση - απάντηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Βασίλη Καρδάση σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε, την Τετάρτη 18.01.2017 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης στην Πάτρα, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.