Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης θα επισκεφτεί ο Βούτσης


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μάιος, 2018 - 12:22 | Στην Κατηγορία:

Ο πρώτος Έλληνας πολιτειακός παράγοντας που θα τους επισκεφτεί

Επίσκεψη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σήμερα στις 17:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνμωση, ο Πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη, έχοντας ως αίτημα την άμεση απελευθέρωση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται στην Τουρκία από την 1η Μαρτίου, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και την επιστροφή τους στην Ελλάδα. 

Ο Νικόλαος Βούτσης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτειακός παράγοντας που θα τους επισκεφτεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Η επίσκεψη αυτή κατέστη δυνατή κατόπιν εντατικών διαβουλεύσεων των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών με την τουρκική πλευρά.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τις οικογένειες των στρατιωτικών εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην περιπέτεια των παιδιών τους και την ετοιμότητά της να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα