Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Την παραίτηση του Διοικητή του ΕΦΚΑ ζήτησε ο Πετρόπουλος


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μάρτιος, 2018 - 15:11 | Στην Κατηγορία:

Τέλος ο Μπακαλέξης από τον ΕΦΚΑ - Την παραίτησή του ζήτησε ο Πετρόπουλος

Την παραίτησή του ζήτησε από το διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών, που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ.

Η τοποθέτηση του νέου διοικητή του ΕΦΚΑ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, διευκρινίζει ακόμη το υπουργείο.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πετρόπουλος: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις - Από Δεκέμβριο θα γνωρίζουν τα ποσά οι συνταξιούχοι

Δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, στο ραδιόφωνο 27/7

Ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία εξήγγειλε ο Τάσος Πετρόπουλος

Την έκδοση υπουργικής απόφασης για τη διευθέτηση των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

Σε άλλη διάσταση ο Πετρόπουλος: Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε "μας σώσατε"

Εμπαιγμός προς την κοινωνία η δήλωση του Τάσου Πετρόπουλου, που παρουσιάζει ως "ευλογία" τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό