Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θεοχαρόπουλος: Πιθανόν τον Μάιο του 2019 τετραπλές εκλογές


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 7 Ιούλιος, 2018 - 13:04 | Στην Κατηγορία:

Τι ανέφερε για την αποχώρηση του Ποταμιού και το Σκοπιανό

Στο ζήτημα των εκλογών και στην αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο epsilontv. 

«Στην Ελλάδα, πιθανολογώ ότι οι εξελίξεις θα μας επηρεάσουν άμεσα και τον Μάιο του 2019 θα γίνουν εκλογές, ίσως τετραπλές», ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος. 

Σχετικά με το Ποτάμι είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έπρεπε να φύγει από το Κίνημα Αλλαγής, συμπληρώνοντας ότι η αποχώρηση του Ποταμιού δεν αποτελεί θετική εξέλιξη.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. «Θα πάρουν τις αποφάσεις τους οι Σκοπιανοί, μετά το δημοψήφισμά τους θα έχουν εκλογές.»

Σχετικά με την κατάτμηση της Β’ Αθηνών, δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ αυτής. «Πρέπει να σπάσουν τα συστήματα διαπλοκής», συμπλήρωσε.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση Θεοχαρόπουλου για διώξεις και αυτόφωρα σε δημοσιογράφους

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για τη διαδικασία του αυτοφώρου και τα εξοντωτικά πρόστιμα σε δημοσιογράφους.