Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνεργασία Ν.Δ - "Δημιουργίας Ξανά";


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Μάρτιος, 2017 - 17:30 | Στην Κατηγορία:

Η δήλωση του Θάνου Τζήμερου

Στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Δυτικής Μακεδονίας «Star-fm» μίλησε την Τετάρτη ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά».

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν προβλέπει να γίνουν σύντομα εκλογές, ενώ ερωτώμενος για την Κυβέρνηση είπε: «Είναι προσκολλημένοι στις καρέκλες τους. Ούτε με εγχείρηση δεν τους ξεκολλάς. Ο Τσίπρας, είναι πρόθυμος να υπογράψει τα πάντα προκειμένου να μείνει στην εξουσία». 

Ερωτηθείς για πιθανή μελλοντική συνεργασία του με τη ΝΔ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Συγκεκριμένα τόνισε: «Εμείς πάντα είχαμε "κουλτούρα" συνεργασιών. Θα συνεργαζόμασταν με την Νέα Δημοκρατία, αν αυτή αναγνωρίζει την ανάγκη της ύπαρξης, μιας γνήσιας μεταρρυθμιστικής τάσης στους κόλπους της, η οποία δεν θα υπολογίζει το πολιτικό κόστος που ρήμαξε τη χώρα αλλά θα λέει: τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα