το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συγκέντρωση κατά των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 13:30 | Στην Κατηγορία:

Χρυσή Αυγή

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στο άνοιγμα νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, που λειτουργούν ως ορμητήρια για τις επιθέσεις της, καλούν σήμερα Παρασκευή στις 18.30, στον Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, η οικογένεια Φύσσα και αντιφασιστικές οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες.

«Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποδείξουν ότι υπάρχουν ακόμα, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καλούν σε “εγκαίνια” του χώρου που στεγάζει μέρος της εγκληματικής τους οργάνωσης στον Πειραιά, λίγες μέρες μετά την πρόσφατη επίθεσή τους σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ.

»Δεν ανεχόμαστε την παρουσία των δολοφόνων ανάμεσά μας, στις γειτονιές που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στις γειτονιές του Παύλου», επισημαίνει η οικογένεια Φύσσα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Χρυσή Αυγή: Τέσσερις μήνες με αναστολή στον Γερμανή

Για την επίθεση στον Γ.Καμίνη, τον Μάϊο του 2013

Οπαδός της Χρυσής Αυγής ο 32χρονος με το οπλοστάσιο στο Ρέθυμνο

Κατηγορείται για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων και πυρομαχικών, ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει τις αρχές και για κατοχή ναρκωτικών