Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συγκέντρωση κατά των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 13:30 | Στην Κατηγορία:

Χρυσή Αυγή

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στο άνοιγμα νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, που λειτουργούν ως ορμητήρια για τις επιθέσεις της, καλούν σήμερα Παρασκευή στις 18.30, στον Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, η οικογένεια Φύσσα και αντιφασιστικές οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες.

«Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποδείξουν ότι υπάρχουν ακόμα, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καλούν σε “εγκαίνια” του χώρου που στεγάζει μέρος της εγκληματικής τους οργάνωσης στον Πειραιά, λίγες μέρες μετά την πρόσφατη επίθεσή τους σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ.

»Δεν ανεχόμαστε την παρουσία των δολοφόνων ανάμεσά μας, στις γειτονιές που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στις γειτονιές του Παύλου», επισημαίνει η οικογένεια Φύσσα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Δικαστική απόφαση κατά αγωνιστών που δέχθηκαν επίθεση από Χ.Α.

Απαράδεκτη δικαστική απόφαση σε βάρος αγωνιστών του κινήματος που δέχθηκαν επίθεση από τη Χρυσή Αυγή

Σποτάκι της ΚΝΕ για τους Χρυσαυγίτες: «Γατάκια μπροστά στο σύστημα»

Για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το Πακιστάν

«Συζητάγαμε για κείμενα του Χίτλερ», «Χτυπούσαμε μετανάστες στη Μενάνδρου», «Μου έμαθαν να πυροβολάω ευθεία στην καρδιά»

Σημαντικότατη η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως καταγράφηκε σε καταχώρηση του Golden Dawn Watch