Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πολάκης για την καρατόμηση της Παπακώστα: Κυριάκο, θα συνεχίζεις να στηρίζεις τον ακροδεξιό Άδωνη;


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απρίλιος, 2017 - 11:28 | Στην Κατηγορία:

Επικαλείται επικείμενες αποκαλύψεις της εξεταστικής επιτροπής

Σχολιάζοντας μέσω facebook την αντικατάσταση της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  έσπευσε να σχολιάσει την απόφαση Μητσοτάκη:

«Για το θέμα της κυρίας Παπακώστα έχω μια ερώτηση προς τον κύριο Μητσοτάκη: Το σκέφτηκε καλά που καρατόμησε την Παπακώστα και όχι τον Άδωνη; Μήπως σε λίγες μέρες, μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της εξεταστικής το μετανιώσει; Θα είναι αργά όμως… (Εκτός και αν λόγω «Ερρίκος Ντυνάν» και όχι μόνο, είναι αποφασισμένος να πάει μαζί με τον ακροδεξιό Άδωνι μέχρι το τέλος.....)». 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Ένωση Εισαγγελέων έθεσε ζήτημα "δημοκρατίας" σε κριτική που δέχθηκε από κυβερνητικά στελέχη

Aνακοίνωση εξέδωσαν οι εισαγγελείς σε ανακοίνωση της Ενώσεως τους με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου στη Βουλή αλλά και τις πρόσφατες τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.   

Τον Τσίπρα επισκέφθηκε ο Πολάκης στο Νοσοκομείο: "Ευχαριστώ από καρδιάς"

Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης μπήκε εκτάκτως ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο και οι τελευταίες πληφορορίες αναφέρουν πως θα περάσει το βράδυ στο Νοσοκομείο.

Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Το ... ποίημα του Παύλου Πολάκη προς τους δικαστές : "Ελλάς Ελλήνων δικαστών, Απαλλαγμένη των Λιστών"

Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικούς τους αναδρομικούς φορολογικούς ελέγχους και ο Π.Πολάκης του αφιέρωσε ένα... ποίημα