Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ποιος είναι ο νέος Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργος Κρικρής


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 18:37 | Στην Κατηγορία:

Με εμπειρία την εργασία του στο Υπουργείο Παιδείας και την πολυετή θητεία στον δήμο της Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Κρικρής γίνεται Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Υπ Ψηφιακής Πολιτικής.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιώργος Κρικρής μετά την υπουργοποίηση του Λευτέρη Κρέτσου

Ο Γιώργος Κρικρής αν και 29 χρονών, έχει ήδη μια πλούσια εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και έντονη κοινωνική δράση καθώς  από τον Μάρτιο του 2017 έως σήμερα διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Νεάς Σμύρνης. Το 2010 μετά από εκλογή, γίνεται ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα!

Επί της θητείας του ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, εφαρμόστηκαν ψηφιακά προηγμένες μέθοδοι διασύνδεσης και ενημέρωσης των πολιτών για διάφορα ζητήματα όπως για παράδειγμα αυτά της καθαριότητας, ενώ ο Δήμος της Νέας Σμύρνης πρωτοπόρησε πανευρωπαϊκά στην περιβαλλοντική Εκπαίδευση και στην Ανακύκλωση με την  ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του δήμου, των σχολείων και των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αποτελεί έναν από τους εμπνευστές της Πρότυπης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας , ο οποίος έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει επίσης μεγάλη πείρα σε ζητήματα εκπαίδευσης και παιδείας καθώς εργάστηκε στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως στενός συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Νέα Σμύρνη πρωτοπορεί πανευρωπαϊκά στην περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Ανακύκλωση

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης πιστεύει πως τα παιδιά και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου, και το αποδεικνύει έμπρακτα καθώς δημιουργεί το 1ο στην Ευρώπη κινητό "Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης".

Διάκριση για τα σχολεία της Νέας Σμύρνης: Πρωτοστατούν στην ανταποδοτική ανακύκλωση

Μαθητές από όλη την Ελλάδα από την Αθήνα έως τη Ρόδο, από τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα έως την Ύδρα και την Αστυπάλαια συμμετείχαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ανακύκλωσαν πάνω από 2.000.000 συσκευασίες.Στην 6η θέση οι μαθητές του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 74.000 συσκευασίες, σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του 8ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Τι είναι το sparkSquare που επιστρέφει δριμύτερο στη Νέα Σμύρνη

Το SparkSquare επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη στις 25 Φεβρουαρίου στο χώρο εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης. Παρακάτω ο Γιώργος Κρικής μας εξηγεί δημοτικός σύμβουλος της πόλης, μας εξηγεί περί τίνος πρόκειται!

To SparkSquare ...επιστρέφει στο ΔΙΕΚ Ν. Σμύρνης