Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πιθανή η διακοπή απάντλησης του πετρελαίου από το βυθισμένο πλοίο στον Σαρωνικό.


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος, 2017 - 15:35 | Στην Κατηγορία:

Αναστάτωση φαίνεται να προκαλεί το γεγονός ότι αύριο λήγουν τα πιστοποιητικά του πλοίου που έχει αναλάβει να αντλήσει το πετρέλαιο από το βυθισμένο πλοίο

Σύμφωνα με ότι μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ληγουν αύριο τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του πλοίου που έχει αναλάβει να αντλήσει τα καύσιμα και να τα αποθηκεύσει, από το βυθισμένο πλοίο  "Αγια Ζώνη ΙΙ".

Ο πλοικτήτης του βυθισμένου πλοίου ζήτησε την παράταση ώστε να μην υπάρξη εμπλοκή στην διαδικασία, όμως το υπουργείο Ναυτιλίας δεν αποδέχτηκε το αίτημα.

Πλέον με βάση αυτήν την εξέλιξη και με βάση την μη εύρεση πλοίου από πλευρές του κ.Κουντούρη, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, οι διαδικασίες ή θα συνεχιστούν με άλλο πλοίο αν και εφ'όσον βρεθεί ή θα συνεχιστούν από την Πέμπτη.

Με ότι στοιχεία υπάρχουν μεχρι στιγμής η ποσότητα που έχει απαντληθεί είναι 1500 τόνοι, επομένως είναι ζήτημα 2-3 ημερών η πλήρης απάντληση των αποθεμάτων που βρίσκονται ακόμα μέσα στο πλοίο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πώς κινήθηκαν οι εφημερίδες στην «αυλαία» του '17

Πτωτική πορεία σημείωσαν οι πωλήσεις το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, καθώς τα φύλλα έμειναν στα περίπτερα από το Σάββατο 30/12 έως την Δευτέρα 01/01

Αθλητικό σάιτ, το νέο εγχείρημα του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου του Unfollow

Στις 20 Οκτωβρίου έρχεται «Τo10.gr», το νέο διαδικτυακό εγχείρημα του εκδότη του Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που αποχώρησε πρόσφατα από τον όμιλο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη