Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας ο Φωκάς για το «να καεί η Βουλή»


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 15:34 | Στην Κατηγορία:

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, το Σάββατο

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε στον κόσμο της Βουλής και στην κοινή γνώμη η παρουσία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο βουλευτής φώναξε μαζί με το πλήθος το σύνθημα «να καεί να καεί η π@***** η Βουλή», ενώ υπεραμύνθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της τοποθέτησής του λέγοντας πως δεν το εννοούσε.

Στο απολογητικό του υπόμνημα στην Βουλή, όμως, τόνισε ότι δεν ήθελε να προσβάλει το κοινοβούλιο και ότι το λάθος του ήταν ότι δεν αντέδρασε όταν άκουσε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς από το εξαγριωμένο πλήθος που διαμαρτύρονταν για την αδικία στον ΠΑΟΚ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη αποδοκιιμασία για τα συνθήματα του βουλευτή Φωκά

Φώναζε αντικοινοβουλευτικά συνθήματα, σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ

Φωκάς: Δεν εννοούσα το σύνθημα "να καεί η Βουλή" - Το "Βούλγαροι" δεν το έχετε ακούσει

Επιμένει στην τοποθέτησή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Αριστείδης Φωκάς (Ένωση Κεντρώων): Να φύγει η ΕΠΟ από την Αθήνα

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς υποστήριξε πως πρέπει να φύγει η έδρα της ΕΠΟ απ' την Αθήνα και πρότεινε ως ιδανική λύση τη Λάρισα