Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παραδοχή Τόσκα: Σε άλλη χώρα, ο Σώρρας θα είχε αντιμετωπιστεί νωρίτερα


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 13:59 | Στην Κατηγορία:

«Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Για να πάψει ο καθένας που κοροϊδεύει τον κόσμο, του τρώει τα λεφτά και τον παραμυθιάζει ότι αυτός έχει τη συνταγή για τον παραδεισένιο κόσμο και όλοι οι άλλοι του λέμε ψέματα. Να πάψουν αυτοί οι τύποι να κοροϊδεύουν όποιους μπορούν να κοροϊδεύουν» πρόσθεσε ο Nίκος Τόσκας μιλώντας στον Alpha 9,89.

«Σε άλλες χώρες θα είχε γίνει αντιληπτός νωρίτερα και δεν θα εξαπατούσε αυτούς που ήδη εξαπάτησε και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Έκανε τεράστια ζημιά και στο πολιτικό επίπεδο με τα παραμύθια του και τις φασιστικές του απόψεις» συνέχισε ο κ. Τόσκας.

«Υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όλος ο κόσμος το καταλάβαινε. Δεν μπορεί να έχεις 600 δισ. και να μην είσαι γνωστός στη λίστα Forbes. Αυτός κατόρθωνε και εξαπατούσε καλόπιστο, ευκολόπιστο κόσμο. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως…» τόνισε ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής προστασίας του Πολίτη επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η απόδειξη ότι έφυγε είναι αποδοχή, ουσιαστικά, της ενοχής του. Θα πρέπει να προβληματιστούμε από το γεγονός ότι τα παραμύθια, πιάνουν τόπο σε εποχές κρίσης αλλά έχουν κοντά ποδάρια. Ο Σώρρας «πιάστηκε» από την οικονομική κρίση».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η απάντηση του "Ρουβίκωνα" για όσα είπε ο Τόσκας στον Alpha - "Όσα καταχωρείς σαν κεφάλαιο στο βιογραφικό σου, θα γίνουν κατηγορητήρια"

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για τα όσα είπε για το άβατο των Εξαρχείων αλλά και την υποτιθέμενη "ατιμωρισία" μελών του Ρουβίκωνα, εξαπέλυσαν με μήνυμά τους στο διαδίκτυο τα μέλη της αναρχικής ομάδας.

Τόσκας: Τα «τρομοδέματα» ήταν σαν πασχαλιάτικα βαρελότα - Υπολείμματα των Πυρήνων πίσω από τις επιθέσεις

Ηταν μικρής ποσότητας πυρίτιδα, από το υλικό που χρησιμοποιούμε στα πυροτεχνήματα, όπως τα πασχαλιάτικα βαρελότα, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχετικά με τα «τρομοδέματα» που έφτασαν στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι και το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο.