Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μπουτάρης: Θα είμαι Δήμαρχος μέχρι τα 100!


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουάριος, 2018 - 16:05 | Στην Κατηγορία:

Τι δήλωσε

Να παραμείνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι να φτάσει 100 χρονών δήλωσε ότι επιθυμεί ο Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, προσθέτοντας μάλιστα πως «δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του για το 2017, ενώ έθεσε τους μελλοντικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

«Η ομάδα μου είναι μια κανονική συμμορία. Όλοι δουλεύουν ασταμάτητα, δεν ξέρουν από ωράριο και προσωπική ζωή. Αυτοί, μαζί με τους εργαζόμενους. Κι επειδή κυκλοφορούν φήμες και λένε ότι είμαι άρρωστος, ότι βαρέθηκα, ότι δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές, σας διαβεβαιώ ότι μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος. Δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα. Η μάνα μου πέθανε 96, η γιαγιά μου 102, η αδελφή της μάνας μου 100. Το βάζω στοίχημα, θα ζήσω έως 102-105 ετών», ενώ αστειεύτηκε λέγοντας, πως γι΄ αυτό το λόγο ακολουθεί διατροφή και είναι σε διαδικασία διακοπής του καπνίσματος.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τσίπρας προς Μπουτάρη: «Γιάννη, θα σκίσεις στις δημοτικές εκλογές»

Θεσσαλονίκη: «Γιάννη, θα σκίσεις στις δημοτικές εκλογές», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στη χθεσινοβραδινή συνάντηση τους