Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μπορεί ο Τσίπρας να φόρεσε κόκκινη γραβάτα αλλά την έβγαλε πάνω στο βήμα (Βίντεο)


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιούνιος, 2018 - 20:36 | Στην Κατηγορία:

Δείτε γιατί

Μπορεί να φόρεσε κόκκινη γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο Ζάππειο πριν λίγο, όμως αυτό κράτησε για λίγο την έβγαλε πάνω στο βήμα!

Σε μια συμβολική κίνηση ο Πρωθυπουργός ανέφερε: "Κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα". 

Στο σημείο αυτό της ομιλίας του πάνω στο βήμα έβγαλε την κόκκινή του γραβάτα!

Δείτε το βίντεο:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σποτ του πρωθυπουργού για τη συμφωνία των Πρεσπών

Με τη φράση «η ιστορία θα μας δικαιώσει» ο Έλληνας πρωθυπουργός κλείνει τη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, στο σποτ, για τη συμφωνία των Πρεσπών, που ανέβασε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας.
Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα και αποσπάσματα από τις συνομιλίες των δυο πρωθυπουργών και κλείνει με το μοτο: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».