Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μητέρα λοχία Κούκλατζη σε Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε; [video]


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μάρτιος, 2018 - 12:31 | Στην Κατηγορία:

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων συλληφθέντων στρατιωτικών συναντήθηκε νωρίτερο ο Φώτης Κουβέλης, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο κ. Κουβέλης παρουσίασε στους γονείς την κατάσταση, διαβεβαιώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη του ελληνικού στρατού στη χώρα. Είπε συγκεκριμένα: «Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε».

Αντέδρασε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, η οποία αναρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» Στο επίμαχο βίντεο διακρίνεται το χέρι ένστολου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μητέρα του λοχία για να μην πάρει έκταση το επεισόδιο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κουβέλης: Πιέσεις από παντού στην Άγκυρα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

«Ήταν λανθασμένη η εκτίμηση που προέβαλαν κάποιοι ότι η πολιτική τής έντασης αφορούσε μόνο στην προεκλογική τακτική του Ερντογάν»