Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Μίλησε" το όπλο της επίθεσης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 23:09 | Στην Κατηγορία:

Ταυτοποιήθηκε το όπλο της επίθεσης

Ταυτοποιήθηκε το όπλο της επίθεσης, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις σε τρεις κάλυκες φυσιγγίων καθώς και μεταλλικά θραύσματα βολίδων πυροβόλου όπλου, που βρέθηκαν στο χώρο ένοπλης επίθεσης, χθες το πρωί, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ προέκυψε ότι το ίδιο πυροβόλο όπλο (πολεμικό τυφέκιο 7,62 mm Καλάσνικοφ ) έχει χρησιμοποιηθεί και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

    1. στην ένοπλη επίθεση, την 24 Μαΐου 2014, κατά των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην ίδια ως άνω διεύθυνση και
    2. στην ένοπλη επίθεση την 31 Ιουλίου 2016 κατά του κτιρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό.

Υπενθυμίζεται, ότι η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα είχε αναλάβει την ευθύνη για τις δύο αυτές επιθέσεις, καθώς και την επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία τον περασμένο Νοέμβριο.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα