Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Μαχαιριά" στον Σώρρα από τον υπαρχηγό του: Πάμε σε εκλογή νέου αρχηγού, έπρεπε να παραδοθεί!


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 13:09 | Στην Κατηγορία:

Αδειάζει τον Σώρρα ο υπαρχηγός του Bασίλης Θεοδωρόπουλος, καθώς δηλώνει ότι οι δικαστικές περιπέτειες του επικεφαλής της οργάνωσης «Eλλήνων Συνέλευσις» είναι προσωπική υπόθεση.

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης έξω από τα γραφεία του κόμματος, ότι η «Eλλήνων Συνέλευσις» είναι αυτόνομη και έχει καταστατικό και συμπληρώνει: «Θα πάμε άμεσα σε εκλογή για την ανάδειξη νέου αρχηγού».

Αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα, λέει πως δεν ξέρει πού βρίσκεται, καθώς μετά την απόφαση του δικαστηρίου δεν είχαν καμία επικοινωνία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είχε βάλει χέρι στο ταμείο του κόμματος: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την απόφαση. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ, θα έπρεπε να είχε παραδωθεί. Δεν έχει πάρει τα χρήματα από τα ταμεία μας».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η μήνυση που έκανε ο Σώρρας και αποκάλυψε το "παραμύθι" - Ολιγωρία του δικαστικού συστήματος επέτρεψε την συνέχιση της "παράστασης"

Νέα στοιχεία για τον... παραμυθά και φυγόδικο Αρτέμη Σώρρα, έρχονται στο φως αποδεικνύοντας ότι υπήρξαν τραγικές αμέλειες και από το πολιτικό σύστημα αλλά και από τη Δικαιοσύνη.

Φαινόμενο Σώρρας: Μαϊμού τα 600 δις και με σφραγίδα των ΗΠΑ!

Nέες αποκαλύψεις έργχονται στη δημοσιότητα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Σώρρας - Πού τον αναζητούν οι αρχές

Στην Ελλάδα και κατά πάσα περίπτωση στα περίχωρα της Πάτρας κρύβεται ο Αρτέμης Σώρρας