το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κουτσούμπας για "Αγία Ζώνη ΙΙ": Εγκληματικές ευθύνες κυβέρνησης - εφοπλιστών


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 10:52 | Στην Κατηγορία:

Δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε

Για «εγκληματικές ευθύνες» της κυβέρνησης και των εφοπλιστών έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. της ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του για την πετρελαιοκηλίδα που προκάλεσε στον Σαρωνικό η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Το ναυάγιο στη Σαλαμίνα, με την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε στο περιβάλλον και το λαό της Αττικής, είναι ο καθρέφτης της ανάπτυξης τους. Απ’ τη μια διαχρονικές κυβερνητικές κορώνες για τον Πειραιά, ως “πύλη εισόδου” και “παγκόσμιο κόμβο” και απ’ την άλλη υπέργηρα πλοία, επιπλέοντα φέρετρα για τους εργαζόμενους, κατεστραμμένοι επαγγελματίες και ανυπαρξία στοιχειωδών κρατικών υποδομών για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος» επισήμανε ο κ. Κουτσούμπας για να προσθέσει: «Η κυβέρνηση και οι εφοπλιστές έχουν εγκληματικές ευθύνες κι αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κουτσούμπας: Υπάρχει κίνδυνος πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας

Την έντονη ανησυχία του για τον κίνδυνο άμεσης πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας εκφράζει σε συνέντευξή του στην εφ. «Έθνος της Κυριακής» ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Το ΚΚΕ αποχωρεί από την εξεταστική για τη Novartis

Αναμένονται δηλώσεις από εκπρόσωπο