Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κόμμα στα δεξιά της ΝΔ φτιάχνει ο Μπαλτάκος


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιούνιος, 2018 - 14:10 | Στην Κατηγορία:

Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία (ανεξάρτητους βουλευτές) αλλά και με πρώην στρατιωτικούς

Την ίδρυση νέου κόμματος μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ, προανήγγειλε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος,

Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία (ανεξάρτητους βουλευτές) αλλά και με πρώην στρατιωτικούς, πρόσθεσε μιλώντας στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

«Οι συζητήσεις και ζυμώσεις γίνονται καθημερινά και θα κατασταλάξουν όταν υπάρχει η προοπτική εκλογών. Είναι λάθος να δημιουργηθεί το κόμμα πολύ πριν γίνουν οι εκλογές. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δεξιό κόμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο γιος του Ζαχόπουλου στο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου

Όπως αναφέρει ο κ. Αϊβαλιώτης στο facebook:

«Kαι νέα προσχώρηση στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Και ο γιος του Χρήστου Ζαχόπουλου συντάσσεται με τον αγώνα της Πατριωτικής Παράταξης !

"Εθνική Ενότητα" ονομάζεται το νέο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου

Ξεκίνησαν ήδη οι επαφές με φορείς και πρόσωπα