Thumbnail
Greeks of late capitalism...

Μπορεί το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» να ήταν από τα βασικά συνθήματα της χούντας και ένα σαφές ιδεολογικό σχήμα-πρότυπο της επταετίας, αλλά σήμερα, ο πολιτικός σουρεαλισμός που ζούμε, μπορεί να φέρει αυτό το «τρίπτυχο» σε... κατάθεση στεφανιών για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η αντιπεριφερειάρχης Γιούλα Μητροκώστα, αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου, στις δηλώσεις της τόνισε ότι αποτίεται ένας ελάχιστες φόρος τιμής για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για ιδανικά. Αν είχε μείνει εκεί η κατά καιρούς δημοτική και περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια της ΝΔ σε βουλευτικές εκλογές, θα είχε κάνει μια τυπική δήλωση των ημερών. Συνέχισε όμως λέγοντας ότι «οφείλουμε να τα έχουμε πάντα μέσα μας ως παράδειγμα και όλοι εμείς οι νεότερες γενιές να ξέρουμε ότι τα ιδανικά μας, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, είναι αυτά με τα οποία γαλουχηθήκαμε και θα πρέπει να τα προασπίζουμε κάθε φορά που θα παραστεί ανάγκη».

Ενδεχομένως, η γενικά χαμηλών τόνων αντιπεριφερειάρχης να μην αντιλήφθηκε την... ανακολουθία της δήλωσης, αλλά ο πολιτικός σουρεαλισμός είναι στην πρώτη γραμμή, στις μέρες μας...

Πηγή: typos-i.gr/ Γιώργος Τσαντίκος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα