Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (Πίνακες)


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιούνιος, 2018 - 20:55 | Στην Κατηγορία:

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με τις νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση με την αναπροσαρμογή των τιμών εκκίνησης για τον προσδιορισμό της φορολογητέας αξίας των με οποιαδήποτε αιτία μεταβιβαζόμενων ακινήτων που βρίσκονται σε περιοχές εντός σχεδίου όλης της χώρας, κατά το αντικειμενικό σύστημα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι απειλούνται με «εκτόξευση» του φόρου

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ακόμη εδώ και επιστρέφει... δριμύτερος.

Φορολογία: Αλλάζουν τα δεδομένα για τα ακίνητα

Οι νέες αντικειμενικές αξίες φέρνουν ανατροπές 

Ποιοι απειλούνται με «τσιμπημένο» ΕΝΦΙΑ

Σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων στέλνει η κυβέρνηση τον λογαριασμό των νέων αντικειμενικών αξιών

Σχέδιο για αντικειμενικές αξίες «τριών ταχυτήτων» εξετάζει το υπουργείο

Αντικειμενικές αξίες τριών ταχυτήτων επεξεργάζεται η αρμόδια συντονιστική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, με μειώσεις στις λεγόμενες ακριβές περιοχές, με αυξήσεις στις φθηνές και κάποιες διορθώσεις.