το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Απειλές και τραμπουκισμοί από Κασιδιάρη στη Βουλή - Στο στόχαστρο Κοτζιάς και Δουζίνας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018 - 16:11 | Στην Κατηγορία:

Έκανε λόγο για διώξεις και καταναγκαστικά έργα

Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κασιδιάρη έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας.

Αρχικά στο στόχαστρο μπήκε ο υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για τον οποίο ο βουλευτής είπε: « Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;». 

Όταν, μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Δουζίνας επιχείρησε να τον επαναφέρει στη τάξη, ο Κασιδιάρης επέμεινε: «Οχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέβασε τους τόνους ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί με το Κασιδιάρη όμως να επιμένει και να προχωρά σε απειλές: «όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες».

Πηγή: real.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πιθανή παραγραφή αδικήματος για υπόθεση του Κασιδιάρη - Απειλούσε πως θα υπάρχουν νεκροί σε αντιφασιστική διαδήλωση

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης

Άρση ασυλίας για τον Κασιδιάρη λόγω πλαστής ταυτότητας

Υπέρ ψήφισαν όλοι οι βουλευτές που συμμετείχαν στην ονομαστική ψηφοφορία