Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μάιος, 2017 - 17:43 | Στην Κατηγορία:

Τραμπουκισμοί από τον αρχηγό της "Δημιουργίας Ξανά"

Σε μια απίστευτη πράξη βιαιοπραγίας μέσα στο Περιφερειακό συμβούλιο προχώρησε ο γνωστός Θάνος Τζήμερος, ο οποίος γρονθοκόπησε την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες.

Το γεγονός δημοσιοποίησε μέσω Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος γράφοντας: «Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες».

Σε άλλο tweet του ανήρτησε και βίντεο από το περιστατικό βιαιοπραγίας:

 

Τελικά το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του αρχηγού της "Δημιουργίας Ξανά" και του περιφερειακού συνδυασμού "Δημιουργούμε Μαζί".

Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το περιστατικό:

"Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα.

Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής".

Σε δηλώσεις του στο enikos.gr ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, αναφέρει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τζήμερος προσερχόμενος στο Περιφερειακό Συμβούλιο σκίζει τις αφίσες του ΚΚΕ που είναι κολλημένες έξω από την αίθουσα. Εν προκειμένω έσκισε τις αφίσες του ΠΑΜΕ για την επικείμενη απεργία που έχει προγραμματισθεί. Η κ. Μπαλού με τις σκισμένες αφίσες προσήλθε στην αίθουσα πηγαίνοντας να ζητήσει τον λόγο από τον κ. Τζήμερο για την ενέργειά του αυτή και εκείνος την γρονθοκόπησε δύο- τρεις φορές στο πρόσωπο».

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ως όφειλε με τον θεσμικό του ρόλο αποφάσισε την αποβολή του μετά τη βιαιοπραγία εναντίον της κα Μπαλού. Από εδώ και πέρα το όλο θέμα παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης», προσθέτει ο κ. Καραμέρος.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα