Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η ΝΔ διέγραψε την Έλλη Παπαγγέλη για τους «Βούλγαρους» οπαδούς του ΠΑΟΚ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μάρτιος, 2018 - 12:47 | Στην Κατηγορία:

Είχε προηγηθεί η επιθετική ανάρτηση στο Instagram

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής:

"Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας".

Υπενθυμίζουμε πως σε ανακοίνωση οπαδών του «δικεφάλου», που έλεγαν πως δεν θα δεχθούν την επιστράτευση σε περίπτωση πολέμου, αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, η κ.α Παπαγγέλη είχε σχολιάσει πως «θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο».

Το μοντέλο-μέλος της ΟΝΝΕΔ επιχείρησε να επανορθώσει μέσω Facebook, άλλα μάλλον χωρίς αποτέλεσμα:

"ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ: Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, εκνευρίστηκα πολύ. Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα "βάζει" με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας. Τη Θεσσαλονίκη όπως και κάθε σπιθαμή γης της Πατρίδας μας τη λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν το σχολιασμό μου στο instagram δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας".


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Διεργασίες για νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς - Τι δήλωσε ο Αντώναρος

Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος πρόσφατα διεγράφει από την ΝΔ για καυστικά σχόλια προς τις επιλογές της ηγεσίας

Αντώναρος κατά Σπυράκη: «H εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα εκπρόσωπος της ΝΔ»

Ο προσφάτως διαγραφείς από την ΝΔ πολιτικός εκφέρεται ακόμη μια φορά κατά της ηγεσίας και του πολιτικού δυναμικού της παράταξης

Διπλή άρνηση του Κινήματος Αλλαγής σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ

Η απόφαση του πολιτικού συμβουλίου