Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Φυλακές "έριξε" ο Πάνος Καμμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 18:02 | Στην Κατηγορία:

Τι συνέβη

"Έφοδο" στο ο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο οραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Πάνος Καμμένος πήγαινε στο 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλπέρασε όμως και από το 401.

Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή και ο υπουργός ρώτησε ορισμένους πόση ώρα περιμένουν. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ότι τα άτομα περίμεναν μερικές ώρες!

Αμέσως ο Πάνος Καμμένος ρώτησε το γραφείο κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση, για να λάβει την απάτηση ότι υπήρχε πρόβλημα με τον «εκτυπωτή» και έτσι καθυστερούσε η εξέταση των ασθενών.

Ο υπουργός ζήτησε να δει τον επόπτη, όπου όμως περίμενε και ο ίδιος για περίπου μισή ώρα. Έτσι, στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν κρίθηκαν επαρκής από τον υπουργό, ο οποίος "μοίρασε φυλακές" 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Π.Καμμένος: Στην ηγεσία της ΝΔ όσοι πολέμησαν λυσσαλέα τον Καραμανλή

Επίθεση με κύριους αποδέκτες των Α.Σαμαρά, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους πρώην "λαονικούς" βουλευτές της ΝΔ εξαπολύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένος.

Βόμβα από τον Καμμένο! Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων, εκπαίδευση στις μονάδες

Το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζει ως “χαμένο χρόνο” τις ημέρες που γίνεται η εκπαίδευση εκτός των μονάδων που οι στρατιώτες υπηρετούν, δείχνει και τι μπορεί να έχει στο μυαλό του για το μέλλον των Κέντρων Εκπαίδευσης.

Άγρια κόντρα Καμμένου-Θεοχαρόπουλου - Κάτσε κάτω ρε [video]

Αγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή με αφορμή τα εξοπλιστικά.

«Περνάει ο στρατός» στην... ΥΕΝΕΔ (συγγνώμη στην ΕΡΤ)

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τη δική του εκπομπή αποκτά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11:30. Θα έχει τον... φανταστικό τίτλο «Με αρετή και τόλμη» και θα είναι η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων