το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Φυλακές "έριξε" ο Πάνος Καμμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 18:02 | Στην Κατηγορία:

Τι συνέβη

"Έφοδο" στο ο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο οραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Πάνος Καμμένος πήγαινε στο 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλπέρασε όμως και από το 401.

Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή και ο υπουργός ρώτησε ορισμένους πόση ώρα περιμένουν. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ότι τα άτομα περίμεναν μερικές ώρες!

Αμέσως ο Πάνος Καμμένος ρώτησε το γραφείο κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση, για να λάβει την απάτηση ότι υπήρχε πρόβλημα με τον «εκτυπωτή» και έτσι καθυστερούσε η εξέταση των ασθενών.

Ο υπουργός ζήτησε να δει τον επόπτη, όπου όμως περίμενε και ο ίδιος για περίπου μισή ώρα. Έτσι, στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν κρίθηκαν επαρκής από τον υπουργό, ο οποίος "μοίρασε φυλακές" 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Βόμβα Καμμένου: Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία!

Τι δηλώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για τις σχέσεις με τη γειτονική χώρα

«Καρφιά» Καμίνη για Κουβέλη

«Απορώ πώς ο Κουβέλης θα συγκατοικήσει στο ίδιο υπουργείο με τον Καμμένο»