Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Φωκάς: Δεν εννοούσα το σύνθημα "να καεί η Βουλή" - Το "Βούλγαροι" δεν το έχετε ακούσει


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 08:30 | Στην Κατηγορία:

Επιμένει στην τοποθέτησή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Υπενθυμίζεται πως είχε προκληθεί έντονη συζήτηση όταν ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς είχε εμφανιστεί σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ και φώναζε με το πλήθος «να καεί να καεί η π&^%& η Βουλή.

Νωρίτερα, εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε το σύνθημα, ενώ πέρασε στην αντεπίθεση:

«Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές», είπε ο κ. Φωκάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε εάν εννοούσε το σύνθημα.

Ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε σε μία απίστευτη επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού αναφέροντας και μάλιστα σε έντονο ύφος «για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού πρόσθεσε σε έντονο ύφος «είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα “Βούλγαροι” δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;», πρόσθεσε.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα