Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απρίλιος, 2017 - 13:57 | Στην Κατηγορία:

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από το χουντικό στρατιωτικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967, πραγματοποιεί η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 19:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, στον Περισσό, θα μιλήσει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπας και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967-1974», από το μέλος της ΚΕ, Μάκη Μαϊλη. Το βιβλίο επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κλείσει η λαϊκή ορχήστρα της ΚΝΕ, που θα ερμηνεύσει τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΚΚΕ: Προκλητική και επικίνδυνη η απόφαση για την Ηριάννα

Ως «απαράδεκτη, προκλητική και επικίνδυνη για τις λαϊκές ελευθερίες» σχολίασε το ΚΚΕ την «επιμονή των δικαστηρίων για την άδικη και χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο τη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ.» ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του πενταμελούς Εφετείου.

Ομιλία του Δ.Κουτσούμπα: Τα Βαλκάνια μυρίζουν μπαρούτι

«Το να τιμάμε τον Οκτώβρη σημαίνει πρώτα απ' όλα να παλεύουμε σήμερα κάτω από την ίδια σημαία, αυτή του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέχρι την τελική νίκη του»