Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου:"Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Απρίλιος, 2016 - 14:28 | Στην Κατηγορία:

ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου:"Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης"

Με χαρά σας ενημερώνουμε  για τη δημοσίευση της Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ακαδημαϊκού έτους 2016-2017  του καινοτόμου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης", του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Αίτηση για υποβολή υποψηφιότητας για φοίτηση στο Π.Μ.Σ. υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση του Π.Μ.Σ. http://nfel.aegean.gr/?page_id=604

Υποβολή Αιτήσεων έως 31 Μαΐου 2016

Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το αντικείμενο, τους στόχους, το πρόγραμμα σπουδών και τα λοιπά στοιχεία του προγράμματός μας και να γίνετε μέλος της ακαδημαϊκής μας κοινότητας!

Γραμματεία Π.Μ.Σ. "Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης"
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δημοκρατίας 1, Κτίριο "7ης Μαρτίου",

Ρόδος, 85132
Τηλ.: 22410 99130-22410 99135

e-mail:[email protected]


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ημερίδα Ψηφιακής Καινοτομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Ο Γ. Χαραλαμπίδης μαγνήτισε το ακροατήριο

Δείτε που μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι τις 10/09/2018  για τα κορυφαία Μεταπτυχιακά του Παν.Αιγαίου

Παν.Αιγαίου: Κορυφαία μεταπτυχιακά στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει τη λειτουργία 5 νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στο αντικείμενο των Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Η διάρκεια σπουδών ορίζεται σε 3 ή 4 διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διδασκαλίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές που περιλαμβάνουν: