Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες: Δείτε Θέματα και λύσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα 2018


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Ιούνιος, 2018 - 21:29 | Στην Κατηγορία:

Εδώ θα δείτε τα θέματα και λύσεις της Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλαδικές - Πανελλήνιες 2018

Ύστερα από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ, οι μαθητές της τρίτης τάξης του γενικού Λυκείου θα εξεταστούν σήμερα Παρασκευή στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Η έκθεση όπως κοινώς αναφέρεται στην εκπαιδευτική κοινότητα και οχι μόνο αποτελεί το εναρκτήριο λάκτησμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Το alfavita.gr όπως και κάθε χρόνο ενημερώνει πρώτο για τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ μετά από λίγα λεπτά παραθέτει πρώτες εκτιμήσεις και προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις.

Σε αυτό το άρθρο λοιπον οι επισκέπτες, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα δούν έγκυρα και έγκαιρα ότι αυριο την αυριανή σκληρή εξεταστική μάχη. Καλή επτυχία στους μαθητές μας! Μόλις τα παρακάτω Link γίνουν ενεργά μπορείτε να κλικάρετε

- ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 
- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ
- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εδώ θα δείτε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναλυτικά όπως το δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα