Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Οι γονείς θα καταλάβουν, συμβολικά, το Δημαρχείο των Σπάτων


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 5 Ιούλιος, 2016 - 11:06 | Στην Κατηγορία:

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδας καλεί όλους τους γονείς, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας να συμμετέχουν στη νέα συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 7 π.μ. που διοργανώνει μαζί με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου και του 1ου και 2ου Γυμνασίου της Αρτέμιδας.

Απαιτούμε να λειτουργήσει την ερχόμενη σχολική χρονιά το 2ο Λύκειο σε κατάλληλο μισθωμένο κτήριο στη Βραυρώνα. Να δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή και να προχωρήσει άμεσα στην ενοικίαση κτηρίου και στην έναρξη των εργασιών.

Ήδη την Παρασκευή 1 Ιουλίου ο αγώνας μας κλιμακώθηκε με την πρώτη επιτυχημένη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου. Κατά τη διάρκεια της κατάληψης ο αντιδήμαρχος κος Τούντας μας διαβεβαίωσε ότι όλα τα προβλήματα που είχαν προκύψει τελικά ξεπεράστηκαν, ενώ δικαιολογήθηκε για την έλλειψη επίσημης και έγγραφης ενημέρωσης από τη Δημοτική Αρχή, επειδή οι εξελίξεις προέκυψαν τις τελευταίες μέρες και δεν υπήρχε χρόνος για να υπάρξει τέτοιου είδους ενημέρωση.

Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι οι λύσεις έχουν δρομολογηθεί. Όμως η Δημοτική Αρχή συνεχίζει και μετά την κινητοποίηση της Παρασκευής να μη μας ενημερώνει,  να μη παρουσιάζει συμβόλαια μίσθωσης, ενώ στο υπό ενοικίαση κτήριο δε γίνεται καμιά απολύτως εργασία.  Πότε θα γίνουν όλα αυτά;

Όλη την περασμένη σχολική χρονιά ζήσαμε πολλά μπρος-πίσω στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είδαμε «οριστικές» λύσεις να ακυρώνονται ή να κινδυνεύουν να ακυρωθούν, ενώ ακόμα θυμόμαστε έντονα ότι πριν 3 χρόνια, το καλοκαίρι του 2013, την τότε Δημοτική Αρχή, που ενώ μας διαβεβαίωνε ότι προχωράει η ενοικίαση οικοδομής για το 2ο Λύκειο, να μας ενημερώνει στα μέσα Αυγούστου (!!!!) ο τότε αντιδήμαρχος κος Χ. Μάρκου και ο τότε πρόεδρος της ΔΕΠ κος Ν. Κρόκος ότι ξαφνικά, ο ιδιοκτήτης «έκανε πίσω» και πλέον η μόνη λύση ήταν.. κοντέινερ.

Επειδή λοιπόν «το έργο το έχουμε ξαναδεί» κι επειδή φτάσαμε για άλλη μια φορά στο παρά 5 για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που η Δημοτική Αρχή όφειλε να τα είχε αντιμετωπίσει εδώ και πολλούς μήνες, δε θα κάνουμε πίσω και δε θα «ησυχάσουμε» με γενικές διαβεβαιώσεις.

Απαιτούμε έργα και όχι υποσχέσεις.

 Διεκδικούμε ΟΛΟΙ καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας.

Η ανοχή μας έχει τελειώσει.

Τα παιδιά μας δεν είναι σαρδέλες! Δεν επιτρέπουμε να συνεχίζουν τα παιδιά μας να στοιβάζονται και να εκπαιδεύονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες!

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείου 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, 7 π.μ.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Έν. Συλλ Γονέων Σπάτων - Αρτέμιδας: Παρέμβαση στην ΚΤΥΠ για το 4ο Δημοτικό Σπάτων

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδας πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διευθύντρια μελετών της ΚΤΥΠ κα Μίχα σχετικά με την πορεία μελέτης του κτηρίου του 4ου Δημοτικού σχολείου Σπάτων. Στη συνάντηση ενημερωθήκαμε ότι έχει εγκριθεί η προμελέτη του κτηρίου και ότι έχει ξεκινήσει μελέτη.