Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τα Μεταπτυχιακά που αφορούν Εκπαιδευτικούς με ανοικτές αιτήσεις τον Σεπτέμβριο


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 1 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:14 | Στην Κατηγορία:

Ποια μεταπτυχιακά είναι τώρα ανοικτά

Όπως κάθε τρεις μήνες, έτσι και τώρα η συντακτική ομάδα του alfavita.gr παρουσιάζει την Μεταπτυχιακά προγράμματα που αφορούν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τους εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες.

Εδώ να παρατηρήσουμε πως χρόνο με τον χρόνο υπάρχει αύξηση των εκπαιδευτικών που διαλέγουν να παρακολουθήσουν ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών σε κάποιο Πανεπιστήμιο από την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Ο θεσμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και οι πίνακες τους, ωθούν τους ίδιους στην απόκτηση ενός μεταπτυχιακού, ώστε να καταφέρουν να κατοχυρώσουν την θέση τους για πρόσληψη, ενώ οι μόνιμοι για να αναβαθμίζουν ή να σταθεροποιήσουν την ήδη υπάρχουσα θέση τους.

Το alfavita από το 1999 ενημερώνει για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας "ακτινογραφήσει" τον χώρο της Τριτοβάθμιας και Τεταρτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Το αφιέρωμα θα ανανεώνεται συνεχώς

Εξ αποστάσεως ΠΜΣ στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» 

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής) υλοποιεί από κοινού με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Μ.Π.Σ. και ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση έως 250 θέσεων φοιτητών/τριων, οι οποίοι/ες θα παρακολουθήσουν το εξ  αποστάσεως κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Ένα μοναδικό στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό εξαιρετικά χρήσιμο για εκπαιδευτικούς​

Το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.) «Βυζαντινός Κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό» καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για την κάλυψη πενήντα (50) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης  (ΦΕΚ 645 B΄/02-03-2017).

Το Πρόγραμμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.),  θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. στον Μυστρά και θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος επιστημόνων (πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών, Παιδαγωγικών, Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) από Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Μεταπτυχιακό «Επιστήμες της Αγωγής, την Κριτική Παιδαγωγική και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει από το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής, Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών» σύμφωνα με τις διατάξεις της πρυτανικής απόφασης αυτής και του Ν. 3685/2008 (ΦΕΚ 148 Α΄) και απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις «Επιστήμες της Αγωγής, την Κριτική Παιδαγωγική και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών)».

Το ΠΜΣ προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και παρέχει, πέραν του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.), πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, θα εισαχθούν στο Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής, Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών» κατ’ ανώτατο όριο σαράντα πέντε (45) μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά από 26/07/2017 έως 22/09/2017 και ώρα 23.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kemeiede.org

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΕΠΙΣΤήμιο κρήτης

Εξ αποστάσεως ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία

Σκοπός του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία» (Master of Science in Applied Science and Technology in Agriculture), που διοργανώνει το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Κρήτης, είναι να εφοδιάσει αποφοίτους Τμημάτων Γεωπονίας και συναφών ειδικοτήτων όπως Βιολογίας, Χημείας και Περιβάλλοντος με σύγχρονες γνώσεις σε θέματα αιχμής της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Αποβλέπει στην ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου των φοιτητών με πληροφορίες που έχουν ως βασικό στόχο να οδηγήσουν σε επιχειρηματικές και καινοτόμες δράσεις.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Μεταπτυχιακό στην Ιατρική Αθηνών: Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοινώνει τη συνέχεια της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΦΕΚ 3605/Β’/31-12-2014), διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ECTS 120) με τίτλο: «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία». (Environment and Health. Capacity Building for Decision Making)

Η έναρξη  των μαθημάτων θα γίνει το Νοέμβριο του 2017 και περιλαμβάνει τέσσερα διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωση του.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι ισχύει για τα Μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή, μοριοδότηση και προσλήψεις

Η μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή έχουν κερδίσει την καρδιά των εκπαιδευτικών και δικαιολογημένα λόγω της αυξημένης μοριοδότησης που παρέχουν η οποία συνεπάγεται με συντριπτικές πιθανότητες για πρόσληψη