Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κορυφαίο Μεταπτυχιακό "Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές" στο Παν.Πελοποννήσου


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος, 2018 - 11:11 | Στην Κατηγορία:

Οι απόφοιτοι κοινωνικών και Ανθρωπιστικών επιστημών εξειδικεύουν τις γνώσεις τους με μεταπτυχιακές σπουδές ώστε να μπορέσουν να αναβαθμίσουν την θέση τους στην αγορά εργασίας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών ενός ενδιαφερόμενου που θέλει να αναπτύξη γνώσεις και ερευνητικές δεξιότητες σχετικά με τους θεσμούς, τις διαδικασίες, τους στόχους και τα αποτελέσματα των σύγχρονων μορφών διακυβέρνησης και δημόσιων πολιτικών με έμφαση στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε κράτη και οικονομίες με αυξημένη βαρύτητα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. 

Ο λόγος που επιλέγεται το εν λόγω μεταπτυχιακό είναι η θεωρητική κατάρτιση και δεξιότητες που παρέχει στον απόφοιτο για αναβάθμισή του στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα εύρος μαθημάτων στα πεδία των Κοινωνικών Επιστημών και των Ανθρωπιστικών Σπουδών κάθε ένα από τα οποία αναπτύσσει ζητήματα αιχμής και χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου διδακτικές μεθόδους και εργαλεία γνώσης. 

Το μεταπτυχιακό διαρκεί 12 μήνες (περίοδοι μαθημάτων και θερινή περίοδος για τη συγγραφή της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας)

Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε 12εβδομάδες, εκ των οποίων:
- οι 9πραγματοποιούνται δια ζώσης στο Τμήμα ΠΕΔιΣ και
- οι 3 με μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
-Ημέρες μαθημάτων: Τετάρτη απόγευμα, Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί

Ακαδημαϊκό προσωπικό

Καθηγητές:-με σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια της αλλοδαπής (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ)-με πλούσιο δημοσιευμένο έργο σε βιβλία και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
• με εμπειρία στην υλοποίηση διεθνών ανταγωνιστικών ερευνητικών προγραμμάτων.
• με συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημόσιους φορείς και διδακτική εμπειρία σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και της αλλοδαπής•Ερευνητικές ομάδες σημαντικής πρωτοτυπίας, στις οποίες συμμετέχουν εκτός από μέλη ΔΕΠ, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»: Παράταση για την υποβολή αιτήσεων

ΠΜΣ «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»

Το πρωτοποριακό Master in «Global Risks and Analytics» του Παν.Πελοποννήσου

Το τμήμα Πολιτιικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά σε μεταπτυχιακό επίπεδο,  υλοποιώντας το Master in «Global Risks and Analytics» αναπτύσσοντας διεπιστημονική προσέγγιση στην αναγνώριση, ανάλυση και κατανόηση των πολιτικών οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με την αξιοποίηση μεθόδων, αναλυτικών εργαλείων και τεχνικών από τα πεδία της διοίκησης της διακινδύνευσης (risk management) και της ανάλυσης δεδομένων (analytics).

ΠΜΣ στο Παν.Πελοποννήσου: "Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση"

Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών 2018-19 «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»

Στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα λειτουργήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018−2019 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση» , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4485/2017 Φ.Ε.Κ.(114 τ. Α/4-8-17) και Φ.Ε.Κ Ίδρυσης Π.Μ.Σ. (3123, τ. Β, Αριθμός Απόφασης 26 (31-7-2018)

Το μοναδικό και κορυφαίο Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα "Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων"

Είναι ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό, μοναδικό στο είδος του στην χώρα το οποίο προσφέρει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση