Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο-σοκ! Θάβουν ζωντανά μικρά κοτοπουλάκια για να κάνουν οικονομικό πόλεμο στον Μαδούρο!


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοέμβριος, 2017 - 19:21 | Στην Κατηγορία:

Τι αποκάλυψε δημοσιογράφος για τη δράση μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας στη Βενεζουέλα

Ένα φρικιαστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Βενεζουέλα που απεικονίζει μια πιο... παρανοϊκή διάσταση του "πολέμου" που έχουν εξαπολύσει μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες κατά της κυβέρνησης Μαδούρο.

Συγκεκριμένα, η ιδιωτική εταιρεία Protinal Proagro έθαψε ζωντανά εκατομμύρια μικρά κοτοπουλάκια, προκειμένου να δημιουργηθεί τεχνητά έλλειψη τροφίμων στην αγορά!

Ο δημοσιογράφος Carlos Herrera, του ιστοτόπου primicias24, ήταν αυτός που αποκάλυψε την κτηνωδία της εταιρείας, καταγγέλλοντάς την επίσημα στις αρχές και προσκομίζοντας το αντίστοιχο αποδεικτικό υλικό. 

Η Protinal Proagro έχει λάβει δισεκατομμύρια δολάρια για να επενδύσει στην παραγωγή κοτόπουλου. Όμως, μετά την εκκόλαψη, οι νεοσσοί δεν μεταφέρονται στις φάρμες για να μεγαλώσουν και στη συνέχεια να διανεμηθούν στην αγορά!

Τουναντίον! Θάβονται ζωντανοί!

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, η Βενεζουέλα διαθέτει ειδική νομοθεσία για την προστασία των ζώων και τα συγκεκριμένα κοτόπουλα είναι κατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Όμως καταλήγουν κατευθείαν σε "νεκροταφείο", όπου θάβονται ζωντανά.

Αυτό, σύμφωνα με τον Carlos Herrera, αποτελεί μέρος του ανελέητου οικονομικού πολέμου σε βάρος της Βενεζουέλας, ένας πόλεμος που ενορχηστρώνεται από μεγάλες εγχώριες ιδιωτικές εταιρείες και ξένα κεφάλαια.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή καναλιού της χώρας αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, εφάρμοζε αυτή την πρακτική!

Δείτε το βίντεο:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 68 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς

Τουλάχιστον 68 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς στα κρατητήρια του αρχηγείου της αστυνομίας στη Βαλένσια, στην Πολιτεία Καραμπόμπο

Ξανά υποψήφιος ο Μαδούρο για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του Απριλίου

"Ορκίζομαι να μην σας απογοητεύσω. Η νίκη μας ανήκει"